2012-05-16

Modelinas

Ką tik atlikau labai DIDELĮ darbą :), parodžiau Jums savo polimerinio molio darbelius. Kodėl toks DIDELIS darbas?? Todėl, kad anksčiau tingėjau įkelti šias nuotraukas, nes jų ganėtinai daug :D. Žinau, kad tingėti negalima, bet ką padarysi - tokia jau aš. :) Na va, vis dėlto parodau savo gaminius, pradedant nuo mielų gražių arbatinukų, baigiant raudona širdele. Iš kur semiuosi idėjų?? Iš paprastų vaikiškų piešinukų, animacinių filmukų. Žiūrint staiga šauna mintis: "o kodėl nepadarius kokio mielo drakoniuko?" Štai taip :). Ir Jūs pabandykit taip :) Sėkmės kuriant!

P.S. Kai kurie darbeliai yra parduodami, taigi jeigu susidomėjote, rašykit komentaruose ar šiaip man žinutę parašykit :).






















3 komentarai:

  1. Nuostabūs darbai! :) Norėjau pasiteirauti, per kiek laiko modelinas sukietėja? Kaip reikia likusį išlaikyti pakuotėje, kad nesukėtėtų?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šį modeliną reikia kepti. Ant pakuotės turėtų būti parašyta kokiame karštyje. Pvz: modeliną "premo" reikia kepti 130°C orkaitėje ar specialioje krosnelėje apie 30 min. jei gaminys yra apie 6 mm storio, tačiau aš visada tikrinu ar modelinas jau tikrai kietas ir "iškepęs". Na, o dėl modelino išlaikimo pakuotėje, kad jis nesukietėtų kaip ir nieko nereikia daryti, tik žiūrėti į galiojimo datą iki kurios modelinas dar būna lipnus ir netrupa. Tačiau, pavyzdžiui, ant tos pačios mano minėtos firmos "premo" pakuočių galiojimo data yra nenurodyta, tai kaskart klausiu pardavėjų :). Taip pat, modelino negalima laikyti ant tiesioginių saulės spindulių.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. P.S.
      Labai atsiprašau, kad tik dabar atsakau į klausimus

      Panaikinti